Hirdetés

Eszméletlenül látványos Star Wars Outlaws trailer érkezett, amely a történetről mesél

|

Ezzel bejelentkezett az év játéka címéért a Massive Entertainment nyitott világú akció-kalandja.

Hirdetés

Azzal, hogy a korábbi hagyománnyal szakítva nem csak egyetlen partnernek engedélyezi a Marvel, a Star Wars és egyéb licencek használatát, rég nem látott versenyhelyzetet teremtett a Disney. Erre a korábban kivételezett helyzetben lévő Electronic Arts is látványosan összekapta magát, és pár év leforgása alatt kiadta a  Star Wars Jedi: Fallen Ordert, annak folytatását, a Star Wars Jedi: Survivort, illetve a kettő közé beékelve az egészen más műfajt képviselő Star Wars: Squadronst, hogy bizonyítsa, továbbra is vele van az Erő.

Időközben azonban több kihívó is felbukkant a láthatáron, melyek közül a Ubisoft gondozásában érkező Star Wars Outlaws fejlesztése halad a legjobban. Ráadásul a Massive Entertainment alkotása még emeli is a tétet nyitott világával.

Hirdetés

A Csillagok háborúja idővonalán a Star Wars V. rész - A Birodalom visszavág és a Star Wars VI. rész - A Jedi Visszatér között elhelyezkedő Outlaws főszereplője egy Kay Vess (Humberly González) nevű törvényenkívüli, aki "ölebével", Nixszel és egy droiddal, ND-5-tel akkora rablást akar véghez vinni, amihez foghatóval még senki sem próbálkozott a peremvidéken.

A történet során ismerős (Tatuin, Kijimi, Akiva) és eddig nem látott helyszíneket (Toshara) kereshetünk fel, miközben rálépünk a Birodalmon túl a Szindikátusok tyúkszemére is. Ebből egyenesen következik, hogy a felfedezés mellé betársul a lövöldözés, valamint a járműves és űrharc élménye is.

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Series S-re.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)