Hirdetés

Év végi GameStar előfizetés - Terjeszd a hírt, és nyerj játékot!

|

Oszd meg Facebookon a vonatkozó bejegyzést, és légy te az, aki megnyeri a kisorsolásra váró játékokat.

Hirdetés

Nem sokkal ezelőtt olvashattatok arról, hogy milyen finomságokat kínálunk év végi GameStar előfizetésünk prémium változata mellé. Az utcainál kedvezőbb áron kaphatjátok meg a tizenkét lapszámot legalább tizenkét teljes játékkal mellékletként, és ezen felül további két dobozos PC-s játékot is választhattok.



Sőt, olyannyira belejöttünk az ajándékosztásba, hogy ha veszitek a fáradságot arra, hogy elzarándokoltok a GameStar Facebook oldalára, és megosztjátok a linkelt bejegyzést az előfizetői akcióról a bejegyzés alatti megosztás/share gombra kattintva, akkor egy PC-s Batman: Arkham City-t sorsolunk ki közöttetek, amiért terjesztitek az hírt. Ezt követően minden további száz megosztásnál újabb meglepetés játék kisorsolására kerül sor.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)