Hirdetés

Evotinction - hackelős-lopakodós játék érkezik

|

Szerettél az Alien: Isolationben sötét folyosókon lopakodni? Ez is tetszeni fog.

Hirdetés

A Spikewave Games csapatát négy tapasztalt és lelkes, egykor a 2K Chinánál dolgozó kínai fejlesztő alapította és alkotja, akik éppen egy különleges sci-fi játékot készítenek nekünk.

Hirdetés

A kicsi, de jól összeszokott csapat játéka lesz az Evotinction. A játék egy külső nézetből játszható, lopakodásra és hackelésre építő sci-fi lesz, amiről egyelőre keveset tudunk, de az első kedvcsináló alapján van miért bizakodni. A készítők nagy rajongói a stílusnak, ezért összetett és gördülékenyen működő lopakodási mechanizmust ígérnek nekünk.

Továbbá a hacker képességeink is jó szolgálatot fognak tenni, ahogy a környezetünkben található felhasználható eszközök is, szóval remélhetőleg kellően összetett és szórakoztató játékmenetre számíthatunk. A játék a közeljövőben játszódik és a mesterséges intelligencia és génmódosítás témái mellett a technológiai fejlődés egyéb morális kérdéseit is boncolgatni fogja. Meglátjuk, hogy készítők mennyire mélyen merülnek el a témában.

Itt nézhetitek meg a PlayStation 4-re bejelentett játék első előzetesét, elég meggyőző lett:

Itt pedig az első képeket találjátok:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)