Hirdetés

Ez lehet a következő Activision Blizzard játék, ami bekerül a Game Passba

|

A Diablo IV után hamarosan újabb játék érkezhet, és már sejtjük, melyik lesz az.

Hirdetés

Március végén megtörtént, amire régóta vártunk: megérkezett a Game Pass szolgáltatás kínálatába a Diablo IV, ami eredetileg a Microsoft által felvásárolt Activision Blizzard gondozásában jelent meg. A kiadó jelezte, hogy hiába sikerült nyélbe ütni az üzletet, a játéktár bővítése eltart majd egy ideig. 

Hivatalosan nem jelentették be, melyik lesz a következő játék, és mikorra várhatjuk azt, viszont a Microsoft Store-ban történnek mozgolódások, amik általában egy játék Game Passba érkezését vetítik előre.

A napokban elérhetővé vált itt a Spyro Reignited Trilogy, ami korábban Steamen volt megvásárolható PC-re. Lehet, hogy csak a saját digitális üzletébe szeretné felpakolgatni játékait a Microsoft, de ez általában a Game Passhoz csatlakozás előszele.

Hirdetés

Rengeteg még a kérdés, amire a következő hónapokban kaphatunk majd választ. Az egyik legizgalmasabb ezek közül, hogy a World of Warcraft előfizetést valahogy bekötik-e a Game Passbe, illetve hogy az idei Call of Duty már elérhető lesz-e a szolgáltatáson keresztül, vagy teljes árat kérnek érte. Figyeljük a fejleményeket, és beszámolunk, ha lesz miről.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)