Hirdetés

Ezek 2023 legrosszabb játékai a Metacritic pontszámai alapján

|

Érdemes messziről elkerülni a listán szereplő tíz játékot.

Hirdetés

Az szinte biztos, hogy ritkán zárhatunk olyan évet, mint a 2023-as, ugyanis még összeszámolni is nehéz lenne, hogy mennyi kiváló játékkal örvendeztett meg minket az ipar az elmúlt 12 hónapban. Éppen ezért sokkal nehezebb feladatnak bizonyult, mint azt elsőre hittük, de végül sikerült összegyűjtenünk azokat a 2023-as játékokat, amiket szerintünk mindenképpen érdemes lehet még idén végignyomnod. Nem mellesleg megemlékeztünk még további 10 olyan játékról is, amik szerintünk méltatlanul kevés figyelmet kaptak idén.

A sikerjátékok és a régóta várt folytatások árnyékában azonban hatalmas csalódásokba is belefuthattunk az év során. Voltak ezek között olyanok, amik már a kezdetektől fogva kudarcra voltak ítélve, de azért akadtak olyan játékok is, amiktől tényleg sokkal többet vártunk. Pont úgy mint a legjobbakat, a felejthető darabokat is már egy kazalba gyűjtöttök nektek, ami egyfajta figyelmeztetésként is szolgál, hogy mik azok a 2023-as alkotások, amiket érdemes messziről elkerülni.

Hirdetés

Ezekről emlékezett meg most az egyik legnépszerűbb pontszámgyűjtő oldal is, a Metacritic, akik szintén összeállították az idei év legrosszabb játékainak a listáját a kritikai fogadtatásuk alapján. A szabály viszonylag egyszerű volt: a hétnél kevesebb szakmai teszttel rendelkező játékokat nem szerepeltették a listán, illetve amik több platformra is megjelentek, ott automatikusan a legalacsonyabb pontszámmal rendelkező változatot vették figyelembe.

De ne is húzzuk tovább a szót, ezek voltak 2023 legrosszabb játékai a Metacritic pontszámai alapján:

  1. The Lord of the Rings: Gollum - 34
  2. Flashback 2 - 35
  3. Greyhill Incident - 38
  4. Quantum Error - 40
  5. Testament: The Order of High-Human - 41
  6. Crime Boss: Rockay City - 43
  7. Hellboy: Web of Wyrd - 47
  8. Gangs of Sherwood - 48
  9. Gargoyles Remastered - 49
  10. Loop8: Summer of Gods - 49

Titeket megleptek az eredmények?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)