Hirdetés

Ezt a számot jó eséllyel a Grand Theft Auto VI rádiójában is hallgatni fogod

|

Könnyen lehet, hogy fény derült a Grand Theft Auto VI egyik dalára.

Hirdetés

A Grand Theft Auto játékok esetében már jó ideje fontos szerephez jut a zenei repertoár is, hiszen fiktív rádióállomások között váltogatva hallgathatjuk a muzsikákat. Egy friss szivárgás most egy potenciálisan ilyen nótára utal. Egészen pontosan arról van szó, hogy Anita Ward dalának, a Ring My Bellnek a Spotify oldalán egy szép GTA VI logó díszeleg, ez indította be a rajongók fantáziáját. 

A jelenleg 67 esztendős énekesnő, Anita Ward leginkább R&B, disco és soul dalokról híres, munkásságának legismertebb darabja pedig egyértelműen az 1979-es Ring My Bell, ami megjelenésének idején több zenei toplistát is uralni tudott. Hangzását tekintve pedig abszolút passzol ahhoz, amit eddig láttunk a Grand Theft Auto VI-ból.

Hirdetés

Fontos azonban megjegyezni, hogy mindez egyelőre nem több, mint kósza találgatás, hiszen  sem a Rockstar Games, sem Anita Ward, sem a zenész képviselői nem kommentáltak semmit a világon az említett Spotify coverkép kapcsán. És elég valószínű, hogy ez a jövőben sem fog változni, ha tényleg bekerül a GTA VI-ba a Ring My Bell, akkor erről minden bizonnyal csak a játék megjelenésének pillanatában bizonyosodhatunk majd meg.

A Grand Theft Auto VI megjelenése kapcsán sem vagyunk egyébként okosak, annyit tudunk csupán, hogy jelen állás szerint valamikor 2025-ben számíthatunk rá, de egy ekkora léptékű projekt esetében egyáltalán nem elképzelhetetlen egy vagy több csúszás sem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)