Hirdetés

Ezután más szemel fogsz nézni a Starfieldre, fontos javítást kapott a Bethesda RPG-je

|

Kisebb-nagyobb frissítésekkel a fejlesztők a Bethesda új IP-jét, összhangban a játékosok visszajelzéseivel.

Hirdetés

Több mint egy hónappal a premierje után sem szűnt meg az érdeklődés a Starfield iránt, ami nem elhanyagolható fegyvertény egy ennyire sűrű időszakban, amikor egymás sarkát taposva szinte naponta debütálnak újabb és újabb AAA kategóriás sikervárományosok. Bár a Bethesda sci-fi szerepjátéka csiszoltabb állapotban jelent meg, mint ezt megelőzően a The Elder Scrolls V: Skyrim, a Fallout 4 vagy pláne a Fallout 76, bőven maradtak még javítanivaló hibák és pótlásra váró hiányosságok, amelyek addig is elfoglaltságot adnak a csapatnak, amíg előkészítik az első hivatalos sztorikiegészítőt, a Shattered Space-t.

Az elmúlt hetekben több frissítést is kiadott a Bethesda, és egyúttal felvázolta, hogy milyen, a közösség igényeit tükröző változtatásokra, kényelmi funkciókra lehet számítani a továbbiakban a várostérképtől az étkezés számára fenntartott külön gombon át egészen az állítható FOV-ig.

Hirdetés

Nos, az utóbbit már el is hozta nekünk az 1.7.36-os update, tehát aki szélesítené vagy szűkítené a látómezejét, az a Settings menüben találja az erre szolgáló csúszkát. Nem árt tudni, hogy mind külső, mind belsőnézetben használható. Ezenfelül konkrétumok említése nélkül néhány, a teljesítményt és a stabilitást hátrányosan befolyásoló problémát is felszámolt a Bethesda, azoknak a PC-seknek pedig, akik Intel Arc grafikuskártyát raktak a gépükbe, mostantól kevesebb fejfájást fog okozni a Starfield. Szintén örömteli, hogy a fejlesztők orvosolták a bugot, amely megakadályozhatta az Echoes of the Past küldetés eredményes teljesítését.

Ti játszotok még a Starfielddel?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)