Hirdetés

F1 2011: a második fejlesztői napló (videó)

|

Egyre érdekesebbnek tűnik a száguldó cirkusz gépes verziója

Hirdetés

Az alábbi videóban az F1 2011 kapcsán a fejlesztők az irányításról, és az AI-ról beszélnek, miközben olyan részleteket láthatunk, amiket eddig nem. A szeptember 23-án PC-re, Xbox360-ra, és PS3-ra is megjelenő játék tartalmazni fogja a KERS-t, és a DRS-t is, valamint a pitben is láthatjuk majd a mozgolódást, ami a versenyre jellemző, illetve a parc ferme is részletesebb lesz, valamint az átvezető videók hangulata is megfelelőnek tűnik. A licencelt tartalmak okán az F1 2011-ben az összes csapat, sofőr, pálya, és festés képviseltetni fogja magát, mintha csak a tévében néznénk. Az előző rész sem volt rossz, de azért van mit javítani, bízunk benne, hogy a folytatás még jobb lesz, hiszen a Codemasters már bebizonyította, hogy autós fronton is oda tudja tenni magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)