Hirdetés

F1OC tuningverseny magyar résztvevővel!

|

A The Overclock online magazin által szervezett OC rendezvényen több neves tuningos, köztük egy magyar srác is részt vesz.

Hirdetés

Nem is kerülgetnénk a forró kását, az internetes fórumokon írásait over@locker886 néven publikáló, majd a DFI házi versenyét harmadik helyen záró Bálint Gábor kapott esélyt arra, hogy a legnagyobbakkal mérhesse össze a tudását. A korábban az OCTeam Hungary-t is erősítő Gábor most félig-meddig egyedül veselkedik neki az igen nehéz feladatnak, hiszen olyan ismert OC-személyekkel kell megmérkőznie, mint pl. k|ngp|n, AndreYang, Sampsa vagy a két görög "félisten", hipro5 és gprhellas.

Szerencsére nincs teljesen egyedül, a csapatversenyben a belga Massman segíti, aki amellett, hogy a Madshrimps online oldal szerkesztője, egy rendkívül barátságos és vicces figura. Jobb társat nem is kívánhatnánk overnek.

Ketten együtt indulnak a Team DFI színeiben, és nemzetiségek, egyéb gyártók vagy online magazinok által párba rendezett résztvevők ellen harcolnak hónapról-hónapra. A verseny első fordulója már lezajlott, ám sajnos igen balszerencsésen ért véget. Overnek ugyanis nem sikerült beszereznie a 3DMark Vantage futmahoz szükséges hardvereket, a két GeForce GTX 295-ös kártya egyszerűen nem érkezett meg időben. Mással pedig nincs esély érdemben felvenni a harcot a többiekkel, elég csak azt megnézni, hogy az első öt helyezett milyen grafikus kártyákkal próbálkozott.

Az egyéni listán az első helyen jelenleg k|ngp|n tanyázik a 41331-es 3DMark Vantage pontszámával, amit egy 5,16 GHz-re húzott Xeon processzorral és 4 darab EVGA GeForce GTX 285 Classified videokártyával sikerült elérnie. Így jár, aki az EVGA színeiben indul. Over@locker886 társa, Massman a kilencedik helyen futott be 36285 ponttal, a csapatok szerinti összesített listában így a nyolcadik helyen állnak.

Az augusztusi forduló tehát nem lett valami túl sikeres, ám a srácok magabiztosan várják a következő, szeptemberi fordulót. A kiírás szerint a SuperPi alkalmazás következik, melyet feltétlenül Intel P55-ös platformon kell lefuttatni. Információink szerint egyelőre még nem állt össze a tesztpad, de várhatóan a DFI hamarosan megküldi a szükséges alkatrészeket. A Gamestar szerkesztősége mindenesetre drukkol a két fenegyereknek, és remélhetőleg a hónap végén már jobb eredményekről tudunk beszámolni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)