Hirdetés

Farming Simulator 2013 - a földművelés menő

|

Legalábbis a már-már az életidegenség határát súroló funky trailer erről árulkodik.

Hirdetés

A játékok világa csodálatos, izgalmas és tele van titkokkal. Az egyik ilyen misztikum egyértelműen a Farming Simulator sorozat sikere.

Távol álljon tőlem, hogy a derék földműveléssel foglalkozó embereket becsméreljem, bár kétlem, hogy a földeken dolgozni jó móka és, hogy ha lenne rá más mód, akkor nem választanák ők is inkább azt. Azt viszont már elég nehezen hiszem csak el, hogy az egyébként rendkívül hasznos hivatás teljes egészében haszontalan digitális formája ennyi embert volt képes maga köré gyűjteni. Megmagyarázná ezt nekem valaki?

 

Mindegy is, a lényeg az, hogy a Focus Home Interactive Farming Simulatorának kombájnját olyan mennyiségű embert tolta szakadatlanul, hogy a stúdió elkészíthette a játék konzolos portját. Mi több, a digitális földművelés olyan  menő lett az utóbbi időszakban, hogy a traktoroktól és ekevastól telített Farming Simulator 2013 trailere még a divatos elektronikus zenét is képes kihordani lábon. 

A Farming Simulator 2013 Xbox 360-as és PlayStation 3-as verziója szeptember első hetében jelenik meg.

Ti megveszitek majd, vagy kivárjátok a next-gen kiadást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)