Hirdetés

Farming Simulator 2013 - megjött a Titanium kiegészítő

|

A virtuális mezőgazdászok Amerikába mennek, és nem túl csinos, de legalább hasznos új gépeket is kapnak.

Hirdetés

Mindig megdöbbent, amikor a Farming Simulator aktuális részét látom valamelyik jó barátom gépén, aztán mindig rájövök, hogy egy egész jó kis játékról van szó. Tudják ezt a Steam üzemeltetői is, be is került a Farming Simulator: Titanium Edition a rendszerbe.

A Titanium kiegészítő ismét ad munkát a virtuális gazdáknak. Az amerikai terepen kétszer akkora földek várnak megművelésre, amit a játékosok a rengeteg új munkagéppel gondozhatnak, dédelgethetnek, szeretgethetnek. A bejelentés mellé egy trailer is érkezett, ami bebizonyítja, hogy a jó zenétől még a szántás is menő lesz:

A Farming Simulator 2013: Titanium Edition (tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőt) a Steamen 25 euróért vásárolható meg. Aki már rendelkezik a játékkal, az külön is beszerezheti a Titanium kiegészítőt 14 eurós áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)