Hirdetés

Fatal1ty memóriák az OCZ-től

|

Fatal1ty kódnéven új, két- és négy gigabájtos DDR2 és DDR3 memóriamodulokat dob piacra hamarosan az OCZ.

Hirdetés

A tizenkétszeres cyber világbajnok Johnathan 'Fatal1ty' Wendel igen jól megél abból, hogy különböző termékekhez adja nevét és szaktudását. Ezúttal az OCZ mutatta be hivatalosan is a világ legismertebb gamere közreműködésével készült memóriamodulokat. A termékek filozófiája szerint ahhoz, hogy valaki jó játékos lehessen, rengeteget kell gyakorolnia, ennek pedig előfeltétele egy profi, minden igény kielégítő PC.

 

fatalddr2.jpg
OCZ Fatal1ty DDR2 memory kit

 

Az OCZ összesen négy kiszerelésben értékesíti majd a Fatal1ty kódnevű memóriákat. A DDR3-as változat 2 és 4 GB méretekben lesz kapható (EPP támogatás, 1333 MHz), a DDR2-es 2GB (1066Mhz) és 4GB (800Mhz) változatai pedig már megtalálhatók a nagyobb boltok kínálatában.

 

fatalddr3.jpg
OCZ Fatal1ty DDR2 memory kit
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)