Hirdetés

30 perc Skull and Bones gameplayt mutat a Ubisoft a hatodik halasztás után

|

A kiadó hosszúra nyúlt prezentációval kárpótolta az újabb csúszás miatt csalódott játékosokat.

Hirdetés

Volt már sikeresebb éve is a tavalyinál a francia kiadónak, amely rég nem látott nehézségekkel néz szembe: stúdióbezárásról vagy tömeges leépítésről egyelőre nincs szó, de már az is bőven elég a vészharang megkongatásához, hogy kénytelen volt több fejlesztés alatt álló játékát törölni. Eközben pedig némileg érthetetlen módon újabb és újabb esélyt ad a Sea of Thieves babérjaira törő Skull and Bonesnak, aminek öt korábbi halasztást követően nem egészen két hónap múlva kellett volna kihajóznia a Ubisoft Singapore dokkjából.

Ehelyett a Ubisoft hatodjára is lefújta a premiert (most épp 2023. április 1. és 2024. március 31. között várhatjuk), így már elmondhatjuk az Assassin's Creed IV: Black Flag ihlette, kizárólag a tengeri harcra fókuszáló kalózos játékról, hogy a fejlesztése már tizedik éve zajlik, és ha még néhányszor léket kap a megjelenés, akár rekordot is dönthet.

Hirdetés

Érezhette a kiadó is, hogy rettenetesen veszi ki magát az újabb csúszás ily kevéssel a rajt előtt, ezért gyorsan beharangozott a livestreamet, amiben minden eddiginél többet mutatott az eredetileg multiplayer kiegészítőnek tervezett, majd MMO-vá átfazonírozott játékból, amely most épp egyedül és többesben is játszható akció-kaland akar lenni. Az Assassin's Creed-örökség nyomokban még mindig felfedezhető rajta, amikor részletesen testreszabható hajónkat (sőt nem csak egy hajónk lehet, hanem egy egész flottánk) hátrahagyva partra szállunk például a videóban látható afrikai telepen, ahol NPC-kkel kereskedhetünk.

Fontos szerepet játszanak majd a Csendes-óceán térségében komoly befolyással bíró frakciók, amelyekkel a történet során kapcsolatba lépünk, valamint ha elég kitartóak és kíváncsiak vagyunk, a háttértörténetüket is megismerhetjük.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Black Flag és nem különben a Rogue rajongóinak örömére a Skull and Bones világában is gyakran fakadnak dalra a kalózok, ráadásul ezek jelentős részét szándékosan nem fordították le angolra, hanem eredeti nyelven élvezhetjük majd, ami különleges zamatot kölcsönöz nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)