Hirdetés

Feltűnően sok játékosnak nem sikerült még megszereznie a Fallout 4 legkönnyebb achievementjét

|

A jelek szerint a játékosok harmada villámgyorsan elfordult a Bethesda posztapokaliptikus szerepjátékától.

Hirdetés

Még a The Elder Scrolls VI megjelenésétől is évekre vagyunk, nemhogy a Fallout 5 debütálásától, ezért pillanatnyilag a legizgalmasabb Fallout-tartalom a láthatáron nem más, mint az Amazon élőszereplős sorozata. Ha minden terv szerint alakul, egy hét múlva ilyenkor már minden Prime Video-előfizető kedvére darálhatja a teljes évadot.

Addig is érdemes lehet belenézni az Interplay klasszikus Fallout-játékaiba, vagy a Bethesda felügyelete alatt született frissebb alkotásokba, hogy tökéletes hangulatban nyomhassuk meg a lejátszás-gombot a premier napján.

Hirdetés

Nem kizárt, hogy hasonló indíttatásból fújta le a port a közelmúltban a Fallout 4-ről a DinosaurMan509 néven futó Reddit-felhasználó is, aki meglepő felfedezésre jutott közben: a játékosoknak csupán a 62,55 százaléka oldotta fel a legkönnyebben megszerezhető achievementet (War Never Changes). Ez azért elgondolkodtató, mert már a játék elején megszerezhető, mindössze a karaktergenerálás folyamatán és az oktatómódnak megfelelő prológuson kell átverekednünk magunkat, majd az óvóhelyet elhagyva kilépnünk a napfényre.

Elsőre érthetetlennek tűnhet, hogy miért nem jutottak ilyen sokan tovább ennél a pontnál a 2015-ben megjelent posztapokaliptikus RPG-ben, de két észszerű magyarázat is van rá. Egyfelől tudni kell, hogy ha valaki modok telepítése után ugrik fejest a kalandba, automatikusan búcsút int az achievementeknek, másrészt pedig nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Game Pass hatását. Még a Game Pass Core csomag is hozzáférést nyújt a Fallout 4-hez, így rengetegen tehették meg, hogy letöltötték ugyan a játékot, de épp csak beleszagoltak, vagy akár el sem indították. És mivel a Fallout a Bethesdával együtt a Microsofté, nem kell attól tartaniuk, hogy egyhamar kikerül a szolgáltatás katalógusából, így pedig semmi okuk sietni

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)