Hirdetés

Fillérekért szerezheted meg a Marvel's Avengerst, mielőtt végleg lekerül a digitális piacterekről

|

Hamarosan nem lehet már digitálisan megvenni a Marvel's Avengerst, de előtte még kaptunk egy elég jelentős akciót.

Hirdetés

Január óta tudjuk, hogy idén pont kerül a Marvel's Avengers cseppet sem rózsás pályafutásának végére, ugyanis ekkor derült ki, hogy márciusban érkezik az utolsó érdemi frissítés, majd ezt követően a cég bezárja a skineket kínáló piacteret és a játékosok megmaradt kreditjeit játékbeli erőforrásokká alakítja át. Megtudhattuk azt is, hogy szeptember 30-án a Marvel's Avengers hivatalos támogatása megszűnik, illetve ettől a naptól kezdve digitálisan sehol sem lehet megvenni a játékot, ami kikerül a Game Pass és a PlayStation Plus kínálatából is.

Vészesen közeleg a szeptember 30-i határidő, de még maradt egy kis idejük azoknak, akik minden hibája ellenére be szeretnének ruházni a Marvel's Avengersre. Legalábbis akkor, ha PC-n szeretnének vele játszani.

Hirdetés

A Steamen ugyanis jelenleg 90%-os leárazás mellett vásárolható meg a Marvel's Avengers, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy mindösszesen csak 4 eurót, vagyis nagyjából 1500 forintot kell fizetni a játékért, egészen pontosan a The Definitive Edition nevezetű kiadásért.

Legalább a sztorimód ennyit talán megérhet azoknak, akik korábban még nem próbálták ezt a Marvel-kalandot. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)