Hirdetés

Five Nights at Freddy's World - levették, és ingyenesként kerül vissza

|

Scott Cawthon megint eljátszotta, hogy az ígért dátum előtt adta ki új játékát, ezzel viszont most nem járt jól.

Hirdetés

Pár napja jelent meg a Five Nights at Freddy's World, ami a franchise karaktereit hasnzálja, de az előző epizódokkal ellentétben nem egy horrorjáték, hanem egy RPG.

Ezzel önmagában nem is lenne gond, azzal viszont igen, hogy egy csomó beígért funkció kimaradt. Hiába volt 87%-os átlaga Steamen, a negatív visszajelzéseket látva a fejlesztő Scott Cawthon úgy döntött, leveszi a játékot a boltból, kibővíti, és ingyenes játékként teszi később újra elérhetővé. Mindenki, aki megvette, visszakapja a pénzét, függetlenül attól, hogy mennyit játszott vele. Ha elkészült a feljavított, kibővített verzió, innen lehet majd letölteni (a demót fogja felváltani).

Mit gondoltok, ez volt a helyes döntés? Próbáltátok esetleg a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)