Hirdetés

Five Nights at Freddy's World - februárban folytatódik a kaland

|

Kíváncsian várjuk mi sül ki abból, hogy egy ijesztgetésen alapuló horrorjátékból RPG-t kreálnak, de lehet, csak az előzetes próbál minket átverni.

Hirdetés

Most már hivatalos: február 19-én megjelenik a Five Nights at Freddy's World. A már több részt megélt sorozat legújabb tagja ugyanúgy megvásárolható lesz Steamen, viszont ellátogat iPhone, iPad és Android készülékekre is.

A Five Nights at Freddy's World egy RPG, amelyben a Five Nights at Freddy's játékok karaktereivel kell legyőznünk az ellenséges animatronokat. Az eredeti játékban megismert félelmetes lényeket cukinak és aranyosnak ábrázolják, és az egész előzetesből a japán kézikonzolos játékok hangulata sugárzik.

Egy megvezetés lenne a készítők részéről, vagy komolyan gondolják, hogy ilyen lesz a teljes játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)