Hirdetés

Five Nights at Freddy's World - idő előtt jelent meg a szerepjáték

|

Eddig úgy tudtuk, a Five Nights at Freddy's World csak nagyjából egy hónap múlva érkezik, a szerepjáték viszont meglepetésszerűen feltűnt PC-n.

Hirdetés

A Five Night at Freddy's sorozat jövőjéről látszólag gyakran változnak az alkotó Scott Cawthon elképzelései, miután az utolsónak tervezett harmadik epizód után is folytatta a szériát, a Five Nights at Freddy's World bejelentésével egy egészen új műfajra váltott. A rajongók elsőre nem tudták, hogyan is fogadják ezt, de mostantól találgatás helyett maguk is kipróbálhatják.

Az eredetileg tervezett február végi rajt helyett ugyanis PC-n már most letölthető a játék, bár az iOS-es változatra látszólag még várni kell. Aki egyébként lemaradt volna a dologról, a Five Nights at Freddy's World egy régimódi szerepjáték, aminek a körökre osztott harcrendszerében pizzákkal és énekléssel is támadhatunk a korábbi epizódokban minket ijesztgető animatronokra. A csapatunkat a FNaF-világ 40 szereplőjéből állíthatjuk össze, a célunk pedig egy szétesőben lévő világ megmentése lesz.

Mit gondoltok, Cawthon most nyírta ki a sorozatot, vagy csak még több rajongót szerez majd az RPG-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)