Hirdetés

Folytatódik a World of Warcraft tisztogatása, most épp a vicceken a sor

|

Az achievementek, a mountok neve és sok minden más után most elérkezett az idő, hogy az emote-okat alakítsa át a Blizzard.

Hirdetés

A Blizzard keményen dolgozik a World of Warcraft: Shadowlands 9.1.5-ös frissítésén. Ugyan a csomag tele lesz olyan változtatásokkal, melyeket a rajongók régóta kértek, mégis kétséges, hogy a közösség őszinte örömmel fogja fogadni azt.

Ennek oka, hogy a fejlesztők rengeteg módosítást eszközöltek a szexuális töltetű (vagy legalábbis annak ítélt) illusztrációkon és megnevezéseken, most pedig a szinkronizált emote-okat kezdték átdolgozni.

Hirdetés

A World of Warcraft fejlesztői eltávolítottak egy rakat viccet és flörtöt a legutóbbi tesztverzióból, ráadásul Ymiron király erősebb szövegeit is kivették. Ezen a ponton valószínűleg már nem lep meg senkit, hogy a játék szerelmesei nem éppen örülnek mindennek.

A Blizzard néhány napja leközölt egy nagy fejlesztői posztot, amiben kaptunk némi indoklást az üggyel kapcsolaban, később pedig a Warcraft mögött álló csapat tagjai Twitteren azt nyilatkozták, hogy ezeket az átalakításokat ők akarták.

Azt állítani, hogy minden változtatással gond van, erős túlzás lenne. A Blizzard hozzáadott férfi karaktereket is a Den of Mortal Delightshoz, és a kaptunk egy ígéretet arra, hogy a Succubusok nem tűnnek el, csak lesznek férfi démon megfelelőjük is. Ezzel az iránnyal senkinek sem volt problémája, de egyre fárasztóbbá válik, amikor már tényleg minden apróságba belenyúlnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)