Hirdetés

Fontos: ne töltsétek le a legújabb Minecraft frissítést, mielőtt ezt elolvasnátok

|

A Mojang figyelmeztette a PC-s felhasználókat a világaik potenciális elvesztésére. Szerencsére pár lépéssel meg lehet előzni a bajt.

Hirdetés

Az ezen a héten érkezett Minecraft Bedrock frissítés alapvetően nem a legnagyobb tartalmi csomag, amit valaha láttál. Pár finomítás itt, pár extra funkció ott, de semmi olyasmi, aminek fel kellene borítania a játékélményt. Ettől függetlenül valami mégis félremehetett, mert a frissítés potenciálisan tönkre teheti az egész világotokat. Ezért is figyelmeztetett mindenkit a Mojang, hogy rakjatok rendet telepítés előtt.

A felhívás segédletének értelmében a feladatotok, hogy lefrissítsétek a "Játékszolgáltatások" keretrendszerét a Minecraft tapasz letöltése előtt. Ehhez annyit kell tennetek, hogy megnyitjátok az Xbox alkalmazást, rákattintotok a profilotokra, ott pedig a Támogatás ponton keresztül a "Játékszolgáltatások javítóeszköze" gombra tenyereltek. Az eszköz segítségével rendeznetek kell a klienst.

Hirdetés

Ha ez megtörtént, akkor veszélytelenül telepíthetitek már a Minecraft csomagot, amely minden újdonságot elhoz nektek extra veszély nélkül.

Mielőtt a fenti lépéseken keresztülmennétek semmiképp se frissítsétek a játékot az Xbox alkalmazáson keresztül, már amennyiben kedves nektek a mentésetek, világotok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)