Hirdetés

Friday the 13th: The Game - a következő frissítéstől kezdve nem lőheted le a csapattársaidat

|

Rengeteg a troll, aki csak azért lövöldözi le a társait, hogy szívassa őket. A közösség nem tud szépen játszani a kezükbe adott eszközökkel, ezért most a fejlesztők elveszik azokat.

Hirdetés

Amikor egy fejlesztőnek bele kell nyúlnia egy ilyen fontos játékmechanikába, akkor tudod, hogy nem egy panaszos jelentés futott be hozzájuk ezzel kapcsolatban. A Friday the 13th: The Game egyik fontos része, hogy megsebesítheted, vagy akár meg is ölheted csapattársaidat, de mivel sokan élnek vissza ezzel, finomítani fogják a dolgot.

A Gun Media posztjában olvasható, hogy a helyzet annyira elharapódzott, hogy a hozzájuk befutó jelentések nagy része csak abból áll, hogy valami jókedvű szerencsétlen kinyírta a saját csapatát. Erre válaszul a következő frissítéstől kezdve a játékosok már csak a letett csapdákkal sebezhetik egymást, a lelövés és szétvágás lehetetlen lesz.

Egy ilyen típusú játéknál komoly probléma ez, mert így veszít a cucc a feszültségből. A közösség nem teljesen nyugodt, hiszen a trollok úgy is megszívathatják őket, hogy foglalnak fontos tárgyakat, vagy beállnak szűk folyosókba. Mivel le nem lőhetik őket, így nem tehetnek majd ellenük semmit.

A Gun Media megpróbálja a jövőben más módszerekkel megoldani ezt, de addig is, nincs többé teamkill, legalábbis nem a szimpla fegyverekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)