Hirdetés

Frissült a Rainbow Six: Siege Year 7 roadmap, és ez nem jó hír

|

Néhány funkció megjelenése is átkerült a következő Rainbow Six: Siege szezonra.

Hirdetés

Kedvezőtlen információk érkeztek a Rainbow Six: Siege játékosok számára. A Ubisoft nemrégiben megváltoztatta a listát, amin nyomon lehet követni, hogy milyen funkciók mikor érkeznek a játékba, és sajnos nem kedvező módon írták át a dolgokat. Több fontos funkció megjelenését is áttolták Season 3-ról Season 4-re.

A később megjelenő funkciók közül talán a Ranked 2.0-ként emlegetett vérfrissítés késése a legfájóbb. Az új módban korlátozzák majd azokat, akik verbálisan zaklatják a csapattársaikat, és egyfajta megítélési pont is fel lesz tüntetve minden játékos statja mellett.

Hirdetés

A Ubisoft hosszas bejegyzésben magyarázza a változásokat, amiben azt is leírják, bonyolultabb egy ilyen jellegű játék frissítése úgy, hogy az megfeleljen a játékosok által támasztott elvárásoknak. Szerencsére a meccs visszajátszások alapján leadható report és a chat korlátozások továbbra is a Season 3-ra vannak időzítve.

A harmadik Rainbow Six: Siege felvonás során új kompetitív pálya is érkezik, komoly balansz változások lesznek többek között az EMP gránáttal kapcsolatban, továbbá Finka metára való hatását is megvizsgálják.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)