Hirdetés

Fura módon reklámozza a Ubisoft az Assassin's Creed Mirage-t

|

Van, aki drónokkal szállíttat csomagot, a francia vállalat madarakkal.

Hirdetés

Már játszható az Assassin's Creed franchise legújabb része, a Mirage, amely eredetileg a Valhalla kiegészítőjének készült, aztán a Ubisoft meglátta benne a potenciált és visszatért vele egészen a széria gyökeréhez. Hogy érdemes volt-e ezt meglépnie, azt írott tesztben és videó formájában is megvizsgáltuk, összetett kérdés, vannak prók és kontrák egyaránt. 

Az viszont biztos, hogy mint minden Assassin's Creed megjelenésénél, a Ubisoft most is bevetett mindent a marketing érdekében, például a OneRepublic még külön dalt is készített a Mirage-hoz

Hirdetés

Persze a kísérőzene nem szokatlan, az Imagine Dragons tudna róla mesélni, a Ubisoft PR-részlegének egy másik ötlete viszont sokkal szürreálisabb. A PC Gamer számolt be róla, hogy a kiadó egy újfajta légipostával kísérletezett: ikonikus ragadozómadarak - amelyek a franchise 15 éves történelmének minden egyes videojátékában szerepeltek - viszik házhoz a játékosoknak az Assassin's Creed Mirage egy-egy PlayStation 5-ös példányát, méghozzá a csőrükben tartva.

Az alábbi fotók be is mutatják az egyik szárnyast, aki eredetileg a látványos madárshowkat tartó, yorkshire-i Hawk Experience tagja, de ne számítsatok rá, hogy felváltják majd a postásokat: 

A Ubisoft UK marketingigazgatója, Mark Slaughter szerint a ragadozómadarak az Assassin's Creed szinonimájává váltak az évek során a jellegzetes hangjuktól kezdve a tájakon való kecses átsiklásukig, és való igaz, már nem tudnánk elképzelni a magasból való leugrást az emlékezetes hangeffekt nélkül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)