Hirdetés

GameNight Watch Dogs - és a második fődíj egy...

|

Ha úgy érzitek, a Samsung Galaxy Tab 3 táblagépért, a pendrive-okért, a pólókért, a kulcstartókért és a noteszekért nem akartok versenybe szállni, ezért biztosan elszántan küzdötök majd.

Hirdetés

Kora délután összegyűjtöttük nektek, hogy milyen versenyeken indulhattok az értékes nyereményekért, amik a szombati GameNighton várnak titeket. Egy nyereményről azonban ezidáig nem beszéltünk, itt az idő a bejelentésre!

Nem tudjuk eldönteni, hogy az egyedi hátlapos Samsung Galaxy Tab 3 táblagép, vagy ez-e az értékesebb, úgyhogy mindkettőt fődíjnak fogjuk hívni (a táblagép esetében a tombolára kell neveznetek, erről a fenti, versenyeket taglaló linken olvashattok bővebben). Na jó, elég a titokzatoskodásból: a GameNight második főnyereménye egy PlayStation 4-es Watch Dogs Dedsec Edition! A limitált kiadásban az alapjáték mellett egy 23 cm magas Aiden Pearce figura, a játék betétdalait tartalmazó lemez, Chicago térképe, 3 exkluzív kitűző, 4 AR kártya, egy művézeti album, egy fémdoboz és három egyjátékos küldetés (Breakthrough Pack, Signature hot, Place Pack) szerepel. Mindez egy egyedi dobozban van elhelyezve, ami önmagában is a szoba dísze lehet.

Azt, hogy hogyan nyerhetitek meg, a helyszínen fogjuk elmondani. Tegye fel a kezét, aki nagyon szeretné!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)