Hirdetés

Gameplay videó mutatja be az EA Sports FC 24 karriermódjait

|

Változatosabban lehetünk profi menedzserek vagy sztárfocisták.

Hirdetés

Egyre több részlet derül ki az Electronic Arts FIFA-sorozatának utódjául szolgáló EA Sports FC 24-ről, amik alapján a rajongók el tudják dönteni, hogy érdemes-e idén is beruházniuk a legnépszerűbb focis játékra, vagy sem. Az alaphangulatot már a bejelentéshez mellékelt előzetes igyekezett meghozni, majd belekukkanthattunk a játékmenetbe és megismertük a gépigényt is. Az is kiderült, hogy az Ultimate Team módban női-férfi vegyes csapatok lesznek, ennek mondjuk nem mindenki örült. 

Sokan szeretnek virtuális karriert indítani, így érthető, hogy kíváncsiak voltak rá, mivel készül az EA Sports feldobni az évente alig fejlődő játékmódot, a névváltás hoz-e nagy vérfrissítést is. 

Hirdetés

Ahogyan azt az alábbi, közel 7 perces videó is bemutatja, az EA számos újdonsággal tervezi feldobni a leendő menedzserek és focisták élményét. Ami a menedzsereket illeti, ennél a résznél bevezetik a Total Management Systemet, amely több új elemet egyesíti. A Tactical Vision keretében minden eddiginél több lehetőségünk lesz a saját ízlésünkre szabni a taktikát, az ehhez szükséges legmegfelelőbb játékosok toborzásában pedig segít a felfrissített scout rendszer is új szűrőkkel. Fontos adalék az edzők behozása, akiknek tudásából minden részlegnél részesülhetnek az oda tartozó játékosok, és természetesen őket is menedzselni kell. Átdolgozásra került a tréning, a meccs előtti jelentések, és bevezetésre került az a funkció is, hogy nem csak felülnézetből követhetjük a meccset, a taktikai nézetet váltogathatjuk. Lesznek új animációk, díjátadók, és egyéb apróságok is. 

A játékoskarriernél nagyobb szerepet kap az ügynökünk, az előretervezés, a ranglétrán való fellépkedés és a tárgyalások, hogy végül bekerüljünk a vágyott klubba (Target Team). Bevezetésre kerül a Player Personality 2.0, amivel még inkább személyre szabhatjuk focistánk személyiségét, valamint a PlayStyles+ is, amivel a játékstílusunkat pallérozhatjuk. Fejlesztettek a kameranézeten is, a játékos testreszabásán (például tetkóval), a tréningen és itt is behozzák a dinamikus momentumokat, például a díjátadót, amikor a nagy eredményeket buszparádéval, extravagáns gálán ünneplik meg. Az EA oldalán számos videó van a fejlesztésekről, íme az összefoglaló: 

Az EA Sports FC 24 szeptember 29-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Ti focista vagy menedzser karriermódot indítotok majd? Netán mindkettőt? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)