Hirdetés

Gameplay videót villantott a Sherlock Holmes The Awakened

|

Ilyen lesz az egyik legjobb Sherlock Holmes-játék remake-jének játékmenete.

Hirdetés

A Frogwares folyamatosan próbálja megtalálni az utat a Sherlock Holmes rajongók szívéhez, ezen dolgoznak már 2002 óta rendületlenül. 2007-ben jelent meg az egyik legkülönlegesebb játékuk a témában The Awakened alcímmel, amelyben a világhírű detektív és hű társa, Watson doktor egy Cthulhu-hívő szektával találta szembe magát. Néhány évvel és projekttel később, 2021-ben mutatkozott be a csapat kísérlete, miszerint eredettörténetet adnak Holmesnak.

Idén júniusban aztán kiderült, hogy a stúdió elkészíti a The Awakened remake-jét, amelynek új változatában immáron a tavalyi Chapter One-ban megismert fiatal nyomozót irányíthatjuk majd. Ez lesz a karakter első komoly ügye azután, hogy Londonba költözött és összeismerkedett John Watsonnal, szóval minden adott egy misztikummal teli kalandhoz. 

Hirdetés

Az Unreal Engine 4-gyel készült remake-ben Európában és az Egyesült Államokban nyomozunk majd egy sor rejtélyes eltűnés miatt. H.P. Lovecraft és Arthur Chonan Doyle világainak  keresztezése pedig azért is annyira izgalmas, mert a nyomozó olyan túlvilági entitással kerül szembe, amely minden logikának ellentmond, és olyan kérdésekre keres választ, amelyekre nincs racionális magyarázat. 

Éppen ezért lehet olyan különleges a Frogwares újdonságának újragondolt játékmenete, az ugyanis többek között külső nézetet kapott, átdolgozták a nyomozással kapcsolatos mechanikákat és újakat emeltek be, modernizálták az irányítást, illetve a kezelőfelületet is. Íme egy kis ízelítő:

A Sherlock Holmes The Awakened a tervek szerint PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre fog megjelenni 2023 elején. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)