Hirdetés

GameStar decemberi nyereményjáték - MEGHOSSZABBÍTVA!

|

Álmatlan éjszakáitoknak sajnos nem érnek véget január 14-én. A lemaradóknak is esélyt adva egy héttel toljuk ki az SMS elküldésének határidejét.

Hirdetés

Ha az utóbbi időben valami képes volt lázba hozni benneteket itt a GameStar berkeiben, akkor az minden kétséget kizáróan a decemberi nyereményjátékunk Paksot is keresztbe lenyelő gépszörnye. A „Rémtől" még mi is annyira félünk, hogy Matteo csak sámlival és ostorral felvértezve hajlandó bemerészkedni a ketrecébe, míg valakinek folyamatosan az elosztó áramtalanítóján kell tartania a kezét, ha beütne a baj. Nem tréfa ez kérem! Ezért is szeretnénk már véglegesen örökbe adni valamelyikőtöknek, tekintve hogy csillapíthatatlan éhsége okán minden nap felfal egy Crysist és mellé egy GTA IV-et. Ennél lejjebb nem adja.

 

konfig.jpg


 

Látva, hogy titeket is a sokéves átlagon felül foglalkoztat egy ilyen bestia megkaparintásának gondolata, egy fontos döntést hozunk a minap. A folyamatosan érkező, előzőleg még nem regisztrált SMS-eket látva úgy határoztunk, hogy a Csipkerózsika álmából most felébredt tömegeknek is adunk egy nagy kalap (...) esélyt, és lehetőséget biztosítunk számukra a további nevezésekhez. Ne minket kérdezzetek, mi sem tudjuk, hogy hol voltak és mit csináltak eddig. Összességében nem is ez a lényeg, hanem hogy velük együtt mindenki másnak is alkalmat adunk saját nyerési esélyeinek a megsokszorozására!  Minden egyes beküldött SMS-el saját magatokat hozzátok előnyösebb pozícióba a sorsoláskor. Két beküldött jó válasz máris kétszeres nyerési eséllyel kecsegtet, ami a csillagos égig fokozható. Tíz megfejtéssel könnyedén lehet nyerni, az öt is szép eredmény, de még a három is egész jó helyről indul. Annak viszont biztosan nem tudjuk odaadni a „dögöt", aki tunya mód egy fikarcnyi esélyt sem ad magának.

 

gstvnyeremeny.jpg

 

Tudjuk, hogy mindenki szívesen látna asztalán egy 800.000 Ft összértékű csúcs gamer PC-t, a régi zakatoló ócskavas helyett, (vagy azzal hálózatba kötve :) ), amiben a világ leggyorsabb alkatrészei kaptak helyet, mint mondjuk az Intel Core i7 965 Extreme 3,2 GHz, vagy az ATI/AMD jelenleg világhódító egy GPU-s megoldása, egy 1 GB-os Radeon HD 4870. Neked esetleg még ennél is jobb géped van? Nevezni tehát még január 21-ig a jó megfejtést tartalmazó SMS-el, mely egyébként az alábbi egyszerű kérdéskört boncolgatja. Figyelem, még egy ilyen lehetőséged nem lesz!

 

Hányadik Karácsony volt ez a Gamestar történetében?

 

GS JA: 3

GS JB: 10

GS JC: 25

 

Küldd el a megoldást (GS JA, GS JB vagy GS JC) a 06-90-642-311-es telefonszámra és tiéd lehet ez az értékes nyereménycsomag! Minél többször küldöd el a jó megoldást, annál nagyobb az eséllyel nyersz!

 Az SMS-játék időtartama december 10-től január 21-ig tart.
(Az SMS díja 250 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)

 

__________________________

SMS-rendszer szolgáltató: D.C. Lax kommunikáció - A játékosok a játék során hozzájárulnak, hogy személyes adataikat a játékot lebonyolító D.C. Lax kommunikáció továbbítsa a nyereményt biztosító IDG Hungary Kft. felé

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)