Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megérkeztek a tavaszi szezon első fecskéi, máris izgalmasabb a választék.

Hirdetés

Márciusban végre felébredt téli álmából a játékipar, szép sorjában szállingóznak azok a címek, amelyekre várunk már egy ideje, és szerencsére nem halasztottak el egy későbbi időpontra. Ilyen az Ori and the Blind Forest folytatása, ami elődjéhez hasonlóan tökéletesen alkalmasnak tűnik arra, hogy rabul ejtse a játékosok szívét. Rá is vetettük magunkat menten, de persze a többi szívünknek kedves cím sem marad parlagon

Hirdetés

HP - Még mindig a Need for Speed: Heat pörög lazításképpen, és persze a Modern Warfare sem hagy teljesen hidegen, de már csak a Resident Evil 3 Remake utáni vágy erősödik, nő az éhség, egyre kínzóbb a nélkülözés. Addig ezt a videót nézegetem folyamatosan, amíg nem jön meg a tesztpéldány.

Paca - Miután Xbox 360-on és PS4-en végigjátszottam, nekiálltam a GTA V-nek Xbox One-on is. A Doom Eternalig csak ehhez van most hangulatom, meg a 2016-os Doomhoz, hiába tornyosul vagy 100 játék a backlogban.

Csirke - Nemrég kibontottunk egy Ori and the Will of the Wisps Collector's Editiont, és mit ad isten, nem rohantam utána, hogy azonnal visszavigyem a szerkesztőségbe a pakkot, úgyhogy most vadul nyúzom a kis fehér mókusmaszat legújabb kalandját. Egyébként ti is bezsákolhattok egy ilyen gyűjtői kiadást, ha válaszoltok három egyszerű kérdésre, katt a részletekért.

Szabi - Lelkiismeretes függőként égetem bele szabad óráimat a The Witcher 3-ba, és mivel elértem a Hearts of Stone és a Blood and Wine kiegészítőkhöz, így végre vannak olyan történetszálak, amiket eddig még nem ismertem. Ez visszaidézi azokat az időket, amikor először pörgettem ki a játékot és ami miatt irigylek mindenkit, aki előtt még ott van ez az élmény. 

Szada - Nagy reményekkel vágtam bele a mobilos Plants vs. Zombies 2-be, de elvette a kedvemet az, hogy nagyon arra van felépítve a játékmenet, hogy hangsúlyozza a mikrotranzakciókat, így más szórakozás után nézek. Régóta be akartam szerezni például a Stardew Valley-t, talán most végre sikerül belemerülnöm a farmerlétbe.

Kivi - Leginkább az Apex Legendset fogom pörgetni, pár meccsen kívül másra ezúttal sajnos nincs is időm. A System Override esemény Deja Loot módja elég szórakoztató, és utána nagyon furcsa visszatérni egy hagyományos mérkőzésbe, ahol már nem tudni, milyen lootot merre talál az ember.

Chava - Miközben e sorokat gépelem szép lassan lekúszik az Xbox One X-re az Ori and the Will of the Wisps. Roppant kíváncsi vagyok, hogy milyen hatást gyakorolnak a játékmenetre az első részhez képest történt változtatások, de még ennél is jobban érdekel, milyen irányt vesz a történet és a végén az öröm vagy a bánat könnyei gyülekeznek-e majd a szememben.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)