Hirdetés

GameStar Live Season 03 Episode 18 felvételről

|

Kérdezz felelek nélkül, de a megszokottnál több játékkal jelentkezünk. Teszteljük a felhőből jött játékot, a játékot a felhők között, és az Xbox 360 egyik legjobban várt címét.

Hirdetés

Mélységesen sajnáljuk, hogy a múlt héten szabad kapacitás híján nem tudtunk nektek GameStar Live adással szolgálni, még felvételről sem.



Remélhetőleg valamennyire kárpótol benneteket a legújabb összeállítás, ami teljes egészében a játékok körül forog, egyetlen másodpercre sem tekintettünk ki a világ egyéb dolgaira.
Az adás túlnyomó részét az OnLive-nak szenteltük, ami sokak szerint (mi is csak egyetértően tudunk bólogatni) a videojátékok egyik lehetséges jövőképét vázolja fel. EndreMan és RG minden részletre kiterjedően megmutatja a technológiában rejlő lehetőségeket, csak hogy később ennek messzebbre mutató hatásait kibeszélhessék Gyuval és mazurra.



Játéktesztből ezúttal kettővel is szolgálhatunk, egyrészt megérkezett a Gears of War 3, ami pontosan azt nyújtotta, amit vártunk tőle. Mayer és EndreMan ecseteli erényeit, hibáit és sajátos jellemvonásait. Ezt követően házi pilótánk, RG EndreMan társaságában mutatja be a Condort, ami egy vitorlázó repülőgép szimulátor.
A sort Disorder hardver rovata zárja a VTX Radeon HD 6870 X2 grafikus kártyával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)