Hirdetés

GameStart - Assassin's Creed Syndicate (3. rész)

|

Még egy körre visszamegyünk Londonba, hogy rájöjjünk, a titkos laboratórium egy nem olyan titkos ajtó mögött található.

Hirdetés

Körülbelül egy óra alatt jutottunk az Assassin's Creed Syndicate prológusának végére, és úgy döntöttünk, ennél tovább egyelőre nem megyünk. Vagy legalábbis nem rögzítjük. 

Az eddig látottak alapján mindkettőnknek határozottan tetszik a játék, látható a fejlődés a korábbiakhoz képest, és egyértelműen látszik, hogy a Unitytől technikai értelemben távol áll. Harcolni egyelőre még valóban nehezebb Evie szerepében, mint Jacobbal, de kíváncsiak vagyunk, ez a játék további részében hogy alakul. Addig is nézzétek meg, hogyan fejtegettük, ki mire költött két fontot, hogyan tévedtünk el egy viszonylag egyszerű feladványt túlbonyolítva, és milyen konklúziót vontunk le az első óra játék után.

Lesz még idén GameStart, figyeljétek YouTube csatornánkat és a GSO-t! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)