Hirdetés

Gears 5 - kiemelt törődést kap a PC-s verzió

|

A nulláról építik fel a Gears 5 PC-s kiadását, de az Xbox One-ost is igyekeznek a lehető legjobban optimalizálni.

Hirdetés

Bár a világ még mindig a Gears Pop!-ról akar minden részletet megtudni, a The Coalition a sokkal kevésbé fontos Gears 5-ről  beszél. A sorozat következő nagy epizódja 2019-ben jön, így a csapat már most is keményen dolgozik rajta.

Hirdetés

A Gears of War 4 és a Gears of War Ultimate Edition sem futott rosszul PC-n, de nem is voltak kifogástalanok. Rod Fergusson, a fejlesztőcsapat vezetője elmondta, hogy míg konzolon a 60 fps-t és a 4K-t célozzák, PC-n a 120 fps-re hajtanak. Sokat tanultak a Gears of War 4 optimalizálása során, és most, hogy tényleg a semmiből készítik a Gears 5-öt PC-re, számos beállítást kínálhatnak a játékosoknak. Természetesen Windows 10 mindenképp kelleni fog hozzá, nem csak üzleti okokból, de szoftveres támogatás miatt is. 

Milyen platformon fogtok játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)