Hirdetés

Gears of War - Túl a kétmillión

|

A Microsoft Game Studios és az Epic Games bejelentette, hogy a Gears of War eladási statisztikája már átlépte a kétmilliós álomhatárt, s ezzel az alkotást a leggyorsabban fogyó újgenerációs konzoljátékká avanzsálták.

Hirdetés

A Gears of War hat hete jelent meg kizárólag Xbox 360-as platformon, s ennyi idő alatt kétmilliónál is több példány talált gazdára világszerte. A játék megjelenése óta az Xbox Live online hálózatban 50%-kal megnőtt az új felhasználók száma. A múlt hónapban a Microsoft egyébként még úgy nyilatkozott, hogy szeretne idén legalább egymillió Gears of War-t eladni. A jelek szerint eléggé alábecsülték a játék népszerűségét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)