Hirdetés

Gigabyte GO OC 2009 tuningrendezvény - magyarországi forduló

|

Kevesebb, mint egy nap múlva elszabadulnak a megahertzek, a jelenlévők várhatóan újabb rekordoknak lehetnek szemtanúi.

Hirdetés

Holnap, azaz 2009. február 21-én kerül megrendezésre a Gigabyte első magyarországi tuningrendezvénye, mely egyben verseny is lesz, két csapat fog egymásnak feszülni a nemzetközi hadszintérre való kijutás reményében. A főbb komponenseket a Gigabyte, az Intel és az NVIDIA fogja biztosítani, de nem elhanyagolandó az sem, hogy pl. a memóriákat a Kingston, a tápokat az Enermax, míg a monitorokat az LG adja. A hűtésekről természetesen a csapatoknak kell gondoskodniuk.

gooc_2009_invitation4.jpg

Bár közületek biztos sokan szívesen megmutatnák saját maguk és rendszerük tuningképességeit, ez a rendezvény most nem erről szól. Inkább egy showról van szó, amit még nézőként is vétek lenne kihagyni, hiszen 300 liter folyékony nitrogént fognak elpancsolni a versenyzők. Aki szeretné élőben is látni az "fagyos nedűt", az holnap délután 3-kor legyen Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky út 12. alatt lévő Corner Rendezvényközpontban. Kellemes délutáni program elé nézünk, ráadásul a jelenlévők között értékes nyereményeket sorsolnak ki! Ez már maga megér egy kis utazgatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)