Hirdetés

Gőzerővel zajlik a The Witcher 4 fejlesztése, de a Cyberpunk 2077 folytatását még ne várja senki tűkön ülve

|

Felszabadultak a CD Projekt RED erőforrásai, így prioritást élvezhet a The Witcher újabb felvonása.

Hirdetés

Nem értek minket hatalmas meglepetések, amikor a CD Projekt Red közzétette a jövőbeli tervekről is árulkodó, 2023-as pénzügyi évre vonatkozó beszámolóját, elvégre jó ideje tudjuk már, hogy nagyjából milyen projektek készülnek a sütőben a lengyel stúdiónál. Ambiciózus terveket dédelget a csapat, és tekintve, hogy legutóbbi játékuk, a Cyberpunk 2077 tavaly decemberben hivatalosan is megkapta az utolsó nagyobb frissítését, adta magát, hogy a fő fókuszt új projektjeik egyikére helyezzék át.

A minap Paweł Sasko, a CDPR küldetésekért felelős rendezője, illetve a következő, egyelőre Orion kódnév alatt futó Cyberpunk 2077 folytatás társrendezője ült le beszélgetni az Atfermath-tel. Sasko a korábbi tapasztalatok mentén eszközölt változásokról beszélt, majd szólt néhány szót a két legnagyobb projektjükkel kapcsolatban is.

A rendező elmondta, a csapat jelenleg "intenzíven dolgozik" a The Witcher 4-en (Polaris kódnév alatt), míg a Cyberpunk 2077 folytatása "meglehetősen korai stádiumban" jár.

Hirdetés

Sasko állítása egybevág a cég egyik ügyvezetője, Adam Badowski korábbi nyilatkozatával, aki januárban arról beszélt, hogy az év közepén már várhatóan nagyjából 400 munkatárs dolgozik majd a The Witcher 4-en.

A Cyberpunk 2077 folytatása kapcsán Sasko hozzátette:

"A legtöbb menedzser és rendező, aki a Cyberpunkon és a Phantom Liberty kiegészítőn munkálkodott, már a Cyberpunk 2077 folytatásán dolgozik. Biztosra akarunk menni, hogy megmaradjon az alap DNS, amely meghatározza a játék lényegét."

A stúdió tehát nem unatkozik. Minden jel arra utal, hogy a The Witcher 4 élvez prioritást, amiről egyes elemzők már korábban is úgy vélekedtek, hogy 2027 előtt szinte kizárt, hogy megjelenjen. Ennek tükrében a Cyberpunk 2077 folytatása még nagyon messze jár, de nem is sürgeti semmi a stúdiót. Talán jobb is ha várunk, nehogy aztán beleszaladjunk egy újabb katasztrofális megjelenésbe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)