Hirdetés

Grand Theft Auto Online - motoros DLC lehet a következő

|

Sokféle tartalmat kaptunk már a Grand Theft Auto Online-hoz, csak valahogy a motorok száma nem bővült nagyon. A Rockstar úgy tűnik, meghallgatta a játékosok kéréseit.

Hirdetés

Még áprilisban jelezték a motorozást kedvelő Grand Theft Auto Online játékosok, hogy szeretnétnek valamit ők is kapni a Rockstartól, ha már a csapat átlag kéthetente-havonta bővíti új tartalmakkal a játékot. 

A legutóbbi DLC, a Cunning Stunts sem nekik kedvezett, viszont legalább bekerült egy rakás új string a kódba, ami azt sejteti, hogy nem kell már sokat várniuk. TezFunz2 talált rá az alábbi elnevezésekre:

am_mp_personal_mod_garage
gb_biker_bad_deal
gb_biker_initiation
gb_biker_joust
gb_biker_rescue_contact

Hozzátette, hogy a gb-vel kezdődő stringek a CEO vagy VIP melókhoz tartoznak, ami azt sejteti, hogy a motoros DLC-ben egy banda vezetőjévé válhatunk, vagy egy vezérnek teljesíthetünk megbízásokat. A "gb_biker"-ös sztringek küldetések lehetnek; ezek közül a joust talán a legegyértelműbb, ami egy a lovagi tornákhoz hasonló összecsapásra utal, melynek során két párbajozó fél elindul egymás felé, majd megpróbálják lelökni a másikat a lóról - vagy esetünkben lelőni a motorról. Az "am_mp"-s stringek a megvásárolható ingatlanokat jelölik, valószínűleg új épületekbe fogunk tudni költözni.

A Cunning Stunts a múlt héten jelent meg, a motoros DLC leghamarabb augusztusban jöhet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)