Hirdetés

GreenScreen Interactive - Új kiadó született

|

A rég kimúlt GT Interactive egyik vezetője visszatért a játékiparba, méghozzá nem is akármilyen körülmények közepette.

Hirdetés

Ron Chaimowitz és és hasonszőrű társai (köztük Ryan Brant, a Take Two igazgatótanácsának egykori tagja) GreenScreen Interactive Software LLC. névvel illetett új kiadójukkal szállnak be az évek óta élesedő versenybe. Első lépésként felvásárolták a Zoo Digital Publishing és a Destination Software névre hallgató formációkat. A két leányvállalat egy összevonás után Zoo Games néven fog a jövőben üzemelni, s főként casual játékokra fókuszál. Maga a GreenScreen ellenben legalább ugyanekkora figyelmet fordít az önmagát komolynak tartó gamertársadalom igényeire is, ennek megfelelően mind eredeti, mind licencelt címek várhatóak PC-re és konzolokra egyaránt.

Order Up! (menedzserjáték - SuperVillain Studios/Nintendo Wii)

orderup.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)