Hirdetés

GS Hype - THQ, Star Trek: The Video Game, Amnesia, Among the Sleep

|

Julcsi elhozta nektek a legfrissebb híreket: szó lesz a God of War számokról, a THQ utolsó címeiről és a Star Trek hamarosan érkező játékáról.

Hirdetés

Már megint hétfő, de ne hagyjátok, hogy ez a szomorú tény életetek szép egén foltot hagyjon. Nézzétek és hallgassátok inkább a mi gyönyörű Julcsinkat, mert ma is elhozta nektek a játékvilág legfrissebb híreit.

Szó lesz a God of War: Ascension elkészítésének költségeiről és a játék fogadtatásáról is, amiből leszűrhetitek majd, hogy mennyire is értem meg elkészíteni a PlayStation 3 exkluzív címet.

Hamarosan eldől a THQ maradék címeinek sorsa, de könnyen lehet, hogy még a május elejei bírósági döntés előtt megtudjuk, hogy melyik cégek licitáltak a IP-kre. Ti mit tippeltek, ki vitte el a Darksiderst?

Felkerült Kickstarterre a Krillbite Studio végtelenül eredeti játéka, az Among the Sleep. Az ötlet zseniális és amit eddig láttunk a játékból, az csak bizakodásra ad okot, úgyhogy mi mindenképpen támogatni fogjuk a projektet. 

Emlékeztek még a Dear Estherre? A thechineseroom nagyon különleges játéka volt és most ugyanez a stúdió az Amnesia: A Machine for Pigs című játékon dolgozik. A képek alapján pont olyan sötét és parás lesz, mint a korábbi epizód volt, úgyhogy ez is elég várósnak tűnik.

Már nagyon közel a Star Trek: The Video Game megjelenése is és most kaptunk egy videót, amiben a játék eredeti történetéről tudhatunk meg egyet s mást. Julcsi majd azt is elmondja nektek, hogy mi az ami biztosan nem lesz benne.

 

Maradjatok velünk, mert indul a Hype!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)