Hirdetés

Két éve ment el Gyu

|

Két éve, január másodikán érkezett a mindannyiunkat megdöbbentő hír, hogy Dragon György életének mindössze 48. évében elhunyt. Ma is rá emlékezünk.

Hirdetés

Bár 2016 is rengeteg szomorú halálhírt hozott, számunkra mégis fájóbb volt 2015, ugyanis az év második napján elvesztettük régi kollégánkat, a GameStar évek óta oszlopos tagját, Gyut. Hiánya a mai napig érezhető, úgy a mindennapokban, mint akkor, amikor egy mély stratégia vagy egy menedzserjáték tesztelésére keressük a megfelelő írót. Tavaly RG írt egy megemlékezést, videók segítségével idézett fel néhány közös vagy rá jellemző pillanatot, ennél többet és jobban elmondani nem lehet arról, hogy mit is jelentett nekünk szeretett kollégánk, barátunk. 

Két éve ezzel a kétórás, élő Arénával emlékeztünk rá, amiben a GameStar csapat egy része igyekezett tisztelegni Gyu élete, munkássága előtt. Nézzétek meg, aztán mondjátok el ti is, mire emlékeztek szívesen róla, van-e közös élményetek, segítsetek abban, hogy soha ne tudjuk őt elfelejteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)