Hirdetés

Ha elég jó vagy Elden Ringben, talán egy nap egy WWE sztár neked is fizet 1000 dollárt, hogy felhúzd a karakterét

|

Randy Orton nagyon szereti a felfedezést, a boss harcokat, de a rúnák gyűjtögetését ki nem állhatja. Ezért mással végezteti az ilyen alantas munkát.

Hirdetés

A WWE ring jól ismert csillaga, Randy Orton nagy örömmel szokott kóricálni a Lands Between helyszínein, csak szinteződnie ne kelljen két boss harc között. Hogy elkerülhesse a szerinte "grindolós baromságot", fizetett egy edzettebb játékosnak 1000 dollárt, hogy 100 szintnyi rúnát szedjen össze neki.

A szórakoztatóipari díjbirkózónak ez az összeg valószínűleg meg sem kottyant, de lehet, hogy meglepődne, ha tudná, hogy egyébként le lehet tölteni mentéseket az internetről, de ez szürke zóna, a modernkori virtuális napszámos kevésbé para talán. Az biztos, hogy könnyű találni jelentkezőt az ilyen melóra, lássuk be.

Hirdetés

Akárhogy is, Randy nagy lelkesedéssel mesélte a dolgot egy Twitch streamben, ahol az Elden Ring iránti érzéseit ecsetelte:

"Imádom a játékot, elképesztő az egész. De a grindolós baromsággal nem tudok megbirkózni, szóval inkább megfizettem egy srácot, hogy szerezzen nekem rúnát."

A From Software játékok rajongói valószínűleg nem veregetnék vállba Randyt ezért, pláne, hogy az Elden Ring egyébként talán a "legkönnyebb" soulslike, ami megjelent az utóbbi években. Persze ettől még szuper, ha megtalálta a szépséget a játékban a pankrátor, egészen biztosan lenne közös témája Csirkével és mazurral, akik olyan szinten csúsztak rá a játékra az év elején, hogy hetekig csak külön chateltek egymással, mindenkivel éreztetve, hogy új szerelmük különb, mint a GS csapat bármilyen más témája, beszélgetése, játéka, élete. Ez van. Nem kaptak 1000 dollárt ugyanakkor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)