Hirdetés

Ha izgatott vagy valamelyik januári játék miatt, ezekkel a háttérképekkel ráhangolódhatsz

|

Összegyűjtöttünk pár asztali és mobilos háttérképet a 2024 januárjában megjelenő játékokhoz.

Hirdetés

Lassan kezdetét veszi a 2024. tavaszi játékdömping, a héten már friss tesztekkel is jelentkezünk - idén nem vártak sokat a fejlesztők, gyorsan visszatértek a munkahelyükre, és hamar kiküldték közelgő játékaik tesztpéldányait. 

Január még nem lesz kifejezetten sűrű, de több olyan játék is érkezik, ami miatt okkal vagyunk izgatottak. Ha ti is várjátok már őket, annyira, hogy szívesen emlékeztetnétek magatokat rájuk minden nap egy asztali vagy mobilos háttérképpel, segítünk!

Hirdetés

Alább négy játék háttérképét találjátok meg, 4K-s méretben az asztali, 1215x2160-as felbontásban a mobilos változatot. A letöltéshez használjátok a linkeket, úgy biztosan a teljes méretű képet tudjátok elérni.

Gamer háttérképek - 2024. január

Prince of Persia: The Lost Crown - 4K desktop | mobil

The Last of Us Part II: Remastered - 4K desktop | mobil

Like a Dragon: Infinite Wealth - 4K desktop | mobil

Tekken 8 - 4K desktop | mobil

Hamarosan újabb adaggal jelentkezünk, nézzetek vissza később is!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)