Hirdetés

Ha Larian nem is, a Hasbro azért még tervez Dungeons & Dragons videojátékokat

|

Ugyan nem feltétlenül Shadowheart oldalán, de lesz még bőven lehetőségünk visszalátogatni a Forgotten Realms világába.

Hirdetés

Múlt héten érkezett a szomorú hír, miszerint a Larian Studios továbblépne. A srácok még pár frissítést tuti kihoznak, de sem folytatást, sem DLC-t nem terveznek a Baldur's Gate 3-hoz. Ettől még persze várnak ránk videojátékos kalandok a Dungeons & Dragons világában. A Hasbro képviselője a múlt héten megerősítette, hogy bár az együttműködésük a Lariannal véget ért, a D&D videojátékok sora nem itt fog megállni.

A cég nem ment bele a részletekbe, de annyit hozzátettek, hogy mind a Hasbro belsős csapataitól, mind külsős partnereitől számíthatunk új játékmegjelenésekre. Tavaly a Wizards of the Coast kicsit borúsabb jövőt jósolt: akkor azt erősítették meg, hogy 5 D&D projektet kaszáltak el, amin különböző csapatok dolgoztak. A kasza egy belsős címet is elkapott, ami Jabberwocky néven készült.

Hirdetés

Amit biztosan tudunk, hogy a Starbreeze (Brothers: A Tale of Two Sons, Payday 3) dolgozik egy meg nem nevezett, Unreal Engine 5 hajtotta játékon, amit Project Baxter néven emlegetnek. Emellett a Resolution Games (Demeo) is dolgozik egy D&D VR élményen, illetve a Wizards of the Coast maga is fejleszt egy UE5-ös, virtuális tabletop eszközt az új D&D kiadás futtatásához.

Nem maradunk virtuális D&D nélkül, és a 2024-es TTRPG szabályok is útban vannak már. A Larian pedig megy tovább, hogy valami újabb hatalmas csodát rakhassanak össze nekünk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)