Hirdetés

Ha szereted a Vampire Survivorst, akkor az új játékmód teljesen rabul ejt majd

|

A következő frissítés elhozza a sztorikampány alapjait, és annak első fejezetét.

Hirdetés

A Vampire Survivors fejlesztői a halloweeni bulizás helyett azonnal a karácsonyi partira ugrottak. A legutóbbi trailerükben a Chilling Update-ről beszéltek, és már akkor felmerült egy Adventure mód érkezése, ami jelentősen felrázza majd az indie csoda játékélményét.

Az Adventure szekció fejlesztése olyan jól haladt, hogy most egy rendes bemutatót is kaptunk belőle, és már novemberben meg is jelenik majd annak első darabkája.

Az Adventure tulajdonképpen a Vampire Survivors sztorimódja lesz. Új tartalmat technikailag nem kapunk, de a játékmód újrakeveri a régi elemeket, hogy elmeséljen egy koherens történetet több fejezeten keresztül.

Hirdetés

A lenti trailer ad is ebből egy ízelítőt, de fontos megjegyezni, hogy ahogy telnek majd a hónapok úgy több és több fejezetet kap majd ez a játékmód.

Megjelenési dátumot még nem kapott ez az új élmény, de valamikor még november során befut majd. Mint minden frissítés, úgy ez is teljesen ingyenes lesz, mi pedig már alig várjuk, hogy ismét rámenjen a fél életünk erre a csodálatosan addiktív, ütnivalóan pofátlan játékra, ami egyszer már szinte teljesen lebénította a szerkesztőség életét.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)