Hirdetés

Ha van PC-d, akkor erre a műsorra érdemes lesz odafigyelned

|

Hamarosan ízelítőt kapunk az idei és a 2025-ös PC-s megjelenésekből is.

Hirdetés

Bár a PC Gaming Show minden évben megkerülhetetlen része a nyári játékexpóknak, sokszor sajnos többet ásítozunk rajta, mint amennyi játékot mutatnak. Az azonban elvitathatatlan érdeme, hogy felhívja a figyelmet azokra a fejlesztőkre is, akik másképp talán nem kapnának reflektorfényt, ez pedig mindig becsülendő, emellett pedig akadnak olyan izgalmak is, mint a Frostpunk 2 bejelentése. 

A tavalyi eseményen olyan címek bukkantak fel többek között, mint a Park Beyond, a Baldur's Gate 3 és a Dune: Awakening, szóval azért érdektelenségbe nem fullad az élmény, és a PC Gaming Show idén is vissza fog térni, méghozzá kerek évfordulót ünnepelve. 

Hirdetés

Az idei már a tizedik show lesz, és több mint 50 játék fogja képviseltetni magát a műsor folyamán. A szervezők szerint ezúttal is számíthatunk világpremierekre, exkluzív bejelentésekre és fejlesztői interjúkra, valamint rávilágítanak majd az elmúlt tíz év alatt végbement pozitív változásokra is. 

A 2024-es PC Gaming Show június 9-én, vasárnap, hazai idő szerint 22:00-kor rajtol el, és szokás szerint nézhető lesz számos helyen: a Twitchen, a YouTube-on, a Twitteren/X-en, Stamen és így tovább.

Hogy az ünnepi műsorban milyen videojátékok kapnak helyet, azt még nem árulták el, de a tavaly novemberi PC Gaming Show: Most Wanted alkalmával olyan videojátékok kerültek szóba, mint a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, a Hades 2, a Path of Exile 2 és a Hollow Knight: Silksong, amik még nem fognak megjelenni júniusig, szóval jó eséllyel ismét számíthatunk rájuk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)