Hirdetés

Halo 5: Forge - már tudjuk mikor jön a PC-s verzió

|

A Halo 5: Guardians PC-s pályaszerkesztő csomagja már csak néhány hétre van tőlünk.

Hirdetés

Még májusban jelentette be a Microsoft, hogy jön PC-re is a Halo 5: Guardians ingyenesen letölthető pályaszerkesztője. Az eszköztárnak köszönhetően lehetőségünk lesz a billentyűzet és egér segítségével összerakni a jövő Halo térképeit.

Persze a PC-s tábor nem teljesen boldog, mert egyébként a Halo 5: Forge majdnem minden eszközt tartalmaz majd ahhoz, hogy akár játszunk is az elkészített pályákkal, de erre továbbra is csak Xbox One-on lesz továbbra is lehetőség.

Mindenesetre a Halo 5 multiplayer módjában rengeteg új lehetőséget nyit majd meg a PC-s eszköztár, amit bárki letölthet majd a Windows 10 Store részlegén keresztül szeptember 8. után.

Azért még egy picit reménykedjünk együtt, hogy a Play Anywhere megoldásnak köszönhetően egyszer majd ismét játszhatunk egy valódi, kompetitív Halo FPS-t is gépeinken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)