Hirdetés

Hamarosan kezdődhet a World of Warcraft új kiegészítőjének bétatesztje

|

Gyülekeznek a sötét fellegek Azeroth körül, ahogy a hősök Dragon Isles utolsó problémáit is elrendezik.

Hirdetés

A 2023-as BlizzConon a fejlesztők bemutatták a World of Warcraft következő kiegészítőjét. A The War Within a bolygó mélyére visz bennünket, ahol a Nerubianok invázióra készülnek, és az Old Godok hírnöke, Xal'atath, sötét terveket sző. A kiegészítő rengeteg izgalmas újdonságot ígért, de eddig még egyiket sem láthattuk menet közben. Ez viszont akár órákon belül megváltozhat.

Egyrészt a Blizzard kirakott egy emlékeztetőt arról, hogy hogyan jelentkezhetünk a The War Within bétatesztjére. A folyamat nem túl bonyolult, nem is kifejezetten érdekes. A felhívás maga a fontos itt, mivel a Blizzard általában akkor kezdi hangsúlyozni a béta feliratkozás fontosságát, amikor a tesztidőszak kezdete már a kanyarban van. Emellett azonban egy másik okunk is van feltételezni a béta indulásának közelségét.

Hirdetés

A világ legismertebb World of Warcraft tartalomgyártói ezekben az órákban szállnak le egy titokzatos rendezvényre sietve az Egyesült Királyságban. A streamerek és videósok valamiért pont most mentek szabadságra - miközben mind arról posztolnak, hogy "megérkeztem az Egyesült Királyságba, de szar az idő" -, és valamiért mindnyájan pont szerdán, azaz 17-én fognak visszatérni a streameléshez.

The War Within Alpha is most likely going live this Wednesday (April 17th)
byu/74NGELS inwow

A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a srácok a Blizzard ottani irodáiban fogják kipróbálni a játékot, és szerdától elkezdhetnek beszélni róla. Holnap valószínűleg új játékmenet anyagokat és minden mást is kapni fogunk, amit aztán néhány nappal később a publikus tesztlehetőség is követ majd várhatóan.

Hivatalos bejelentéseket még nem tett közzé a Blizzard, így mindez csak találgatás részünkről a korábbi kiegészítők tesztfolyamatai alapján. Akárhogy is, ne felejtsetek el jelentkezni a bétára. Izgalmas lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)