Hirdetés

Hamarosan teljesen játszhatatlanná válik a The Crew

|

A Ubisoft lekapcsolja autós játékának szervereit.

Hirdetés

Valamivel több mint tíz évvel ezelőtt döntötte el a Ubisoft, hogy a Driver játékokról ismert Reflections, illetve a Test Drive Unlimited játékokat is készítő Eden Games három egykori fejlesztője által alapított Ivory Tower csapatával egy nyílt világú autós játékot készíttet, amiben a teljes Egyesült Államokat be lehet járni. A 2014 decemberében megjelent The Crew nem volt tökéletes, látszott, hogy nem tapasztalt csapat munkája, de azért így is el lehetett tölteni vele néhány órát.

Folytatása, a The Crew 2 már lényegesen jobb lett, öt éven át pakolták bele az új tartalmakat, mígnem aztán idén szeptemberben megérkezett ennek utódja, a The Crew Motorfest is. Az első rész fölött eljárt az idő, így a Ubisoft úgy döntött, elérhetetlenné teszi.

Hirdetés

Aki most venné meg, hiába keresi akár a Steamen, akár az Xbox vagy a PlayStation áruházaiban, egyedül a Ubisoft+ előfizetők érhetik még el. Aki korábban megvette vagy megkaparintotta valahogyan, 2024. március 31-éig még játszhat, akkor azonban lekapcsolják a szervereket. Mivel állandó online kapcsolatot igényel, ez azt is jelenti, hogy azon a napon játszhatatlanná válik.

A The Crew 2 és a The Crew Motorfest szerencsére még életben marad, aki hasonló élményt keres, ezeket nézze meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)