Hirdetés

Hamarosan újabb játékoktól kell elbúcsúzniuk a Game Pass előfizetőinek

|

Van közöttük Alien, Dragon Ball és Final Fantasy is.

Hirdetés

Ha olvastátok a Game Pass idei felhozatalából ízelítőt adó cikkünket, akkor tudhatjátok, hogy az év során számos nagyágyúra számíthatnak az előfizetők, legyen a Forza Motorsport, a Lies of P, a Redfall, a S.T.A.L.K.E.R. 2 vagy a Starfield. De ezek csak azok a címek, amik a megjelenésük napján bekerülnek a szolgáltatásba, ezen kívül továbbra is kapjuk havonta a megszokott újdonságokat.

A februári felhozatal például magába foglalja a Mount & Blade 2: Bannerlordot, a Cities: Skylines - Remasteredöt és az Atomic Heartot, de ismét lesznek távozók is: ma kikerül a Besiege, a CrossfireX, az Infernax, a Recompile, a Skul: The Hero Slayer és a The Last Kids on Earth is. 

Hirdetés

Azonban kiderült, hogy az előfizetőknek nem csupán ezektől kell búcsút venniük, hamarosan további videojátékokkal is megfogyatkozik a lista. A február 28-án elköszönő nagyobb címek között van az Alien: Isolation, a Dragon Ball FighterZ, a Lightning Returns: Final Fantasy XIII és az Octopath Traveler. Emellett a Crown Trick című roguelike, a Far: Changing Tides névre keresztelt puzzle-kaland és az NFL 21 Xbox One-os, illetve Xbox Series X/S-es verziói is felszívódnak.

Ha valamelyik kimaradt, a hónap végéig van idő pótolni őket, és mint mindig, valószínűleg most is kedvezményesen lehet megvásárolni, ha megtetszik valamelyik. Ti mi(ke)t fogtok pótolni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)