Hirdetés

Hamisnak bizonyult a The Walking Dead: Survival Instinct trailere

|

A gyanús körülmények között hajlandóak voltunk elhinni, hogy a legutóbb látott mozgókép hivatalos berkekből származik, ám az Activision cáfolja mindezt.

Hirdetés

A hét elején találkozhattatok a Terminal Reality zombis játékának állítólagos első gameplay előzetesével, amely finoman szólva is hagyott kivetnivalót maga után és a legtöbb felhasználó 2013-hoz méltatlan koncepciójú alkotásnak nevezte a The Walking Dead: Survival Instinct című projektet.

Az Activision némi késlekedést követően reagált a kikerült anyagra és nyilvánosságra hozta álláspontját, miszerint a látottak egyáltalán nem tükrözik a valóságot, nem a Terminal Reality által gondosan fejlesztett The Walking Dead címből való játékmenetet láthattunk, mindösszesen egy rajongó ügyes megtévesztéséről van szó. Hangoztathatnánk, hogy vaj van az Activision füle mögött és csak ámítani akarnak minket a trailer fogadtatását látva, de rávilágítottak arra is, hogy a videót közzé tevő YouTube csatorna hamis volt és semmilyen úton-módon nem köthető a Terminal Reality produktumához vagy a kiadóhoz.

Az elhangzottak alapján kicsit lenyugodtak a kedélyek és bizakodóan várjuk, hogy mihez kezdenek a fiúk a The Walking Dead címmel és reméljük azt is, hogy az Activision igazat beszél. A The Walking Dead: Survival Instinct valamikor 2013 folyamán mutatkozhat be PC-re, PS3-ra és X360-ra az AMC csatornán nagy sikerrel futó sorozat előzményeként, amelyben Daryl és Merle Dixon életveszélyes kalandjait kísérhetjük figyelemmel.

Emlékeztetőül a korábbi, immáron hamisnak kikiáltott videóanyag:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)