Hirdetés

Hát persze, hogy a Fallout Sheltert is elragadta a Fallout sorozat sikere

|

Az ingyenesen játszható móka sem marad ki a hype-ból, azoknak is érdemes most próbát tenni vele, akik csak a Fallout sorozatot látták eddig.

Hirdetés

A Fallout Shelter 2015 óta pörög kitartóan. Az eredetileg mobiljátékként indult menedzsment kalandot alkotói egyre több platformon tették elérhetővé, és költözködés közben rengeteg új tartalommal töltötték fel azt.

A héten érkezett Fallout sorozat kiváló lehetőséget kínált a fejlesztőknek egy újabb bővítésre, amelyet gondosan le is szállítottak, hogy a fokozott érdeklődésre ez a játék is jó tempóban reagálhasson (éppen a Fallout 76 számai is kilőttek a napokban, szóval a Bethesda most dörzsölheti a tenyerét). Rengeteg újdonság vár mindenkire, aki visszanéz a menedékbe.

A Shelter kapott egy teljesen új küldetéssort 8 új misszióval, új helyszínekkel, és 6 feloldható lakóval. A 6 új karakter között persze Lucy és a The Ghoul is ott vannak, négy másik új alak között.

Hirdetés

Velük együtt érkeztek a sorozatban látott új fegyverek és szerelések: a cowboy kabát, a Ghoul revolvere, és egy esküvői ruha mind-mind elérhetővé váltak. A Vault 33-as kezeslábas is bekerült, amit bárki feloldhat játék közben április 9. és május 7. között.

Ha egyébként a Fallout Shelteren kívül is ismerkednél a sorozat világával, akkor érdemes szétnézned a nagyobb megjelenések között: a Bethesda épp hatalmas Fallout akciókat tart, így a játékokat fillérekért tudod behúzni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)