Hirdetés

Hatalmas leárazás indult a PlayStation Store-ban, érdemes körülnézni

|

Több mint 1500 játékot vásárolhatunk meg kedvezményesen PS4-re és PS5-re.

Hirdetés

A Sony nem szokott fukarkodni a különböző leárazásokkal, az sem teljesen váratlan, hogy ma kezdetét vette a PlayStation Indies leárazás, amelynek köszönhetően a független fejlesztőcsapatok alkotásait vásárolhatjuk meg a szokásosnál jóval olcsóbban.

A leárazás a PlayStation 4 és a PlayStation 5 felhasználóknak egyaránt elérhető az európai és ausztrál régiókban.

Hirdetés

Olyan kiemelkedő címeket találunk a felhozatalban, mint a Jurassic World Evolution 2, a Hunt: Showdown vagy a The Medium, de akciósan kapható a Kena: Bridge of Spirits, a remek kritikákkal büszkélkedő kooperatív Haven, illetve a soulslike Mortal Shell: Enhanced Edition is. Mi több, már az OlliOlli Worldöt is kedvezménnyel szerezheti be, aki eddig nem tette.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Összesen több mint 1000 indie címet árazott le a Sony, néhány gyöngyszemet akár 90%-os akcióban is be lehet húzni. A PlayStation Store Indies Sale március 23-ig lesz elérhető, a PlayStation Plus feliratkozók pedig számos játék esetében extra kedvezményeket is kapnak.

A Sony emellett ma este tartja a következő PlayStation State of Play előadást, amelyen több új megjelenést és frissítést mutatnak be. A nagyjából 20 perces műsor magyar idő szerint este 11-kor kezdődik, a csatornánkon Kacival együtt élőben követhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)